dilluns, 21 de desembre del 2020

BON NADAL, FAMÍLIES!

 Bon dia famílies! Els Lleons i les Lleones de P4 hem preparat una nadala per aquest 2020. Lamentablement i per circumstàncies, no hi són tots els que hi haurien de ser...😓 

En qualsevol cas, bon Nadal a tothom i feliç 2021 en salut!


A més a més a la secció DOCUMENTS trobareu un seguit d'orientacions per "treballar" amb els nostres alumnes  aquest Nadal. (Cliqueu aquí)

dilluns, 23 de novembre del 2020

Trencada i Halloween 2020

Bon dia famílies! Aquí teniu un petit recordatori de com ha estat enguany la nostra Trencada i el nostre Halloween de Tots Sants👻. Una abraçada a tots i moltíssimes gràcies per les fotos i videos 😘. Fins aviat!


 

dimecres, 18 de novembre del 2020

Un poquet dels nostres dies a escola

Tots els dies fem assemblees, passam llista, jugam i treballam plegats. Aquí un petit tastet dels nostre pas per l'escola. Clicau damunt la imatge per veure el video.



dimarts, 27 d’octubre del 2020

Ja tenim horari!

Bon día famílies! Com ja sabeu, els Lleons i les Lleones ja tenim horari per aquest curs. Recordau que dilluns és el dia de psicomotricitat i cal dur els mitjons de psico a l'escola 👍! 

Aquest divendres 30 ficau, juntament amb l'esmorzar dels nens i nenes, un grapadet de fruits secs per tal de fer una petita Trencada a l'aula.

Igualment recordau que dilluns 2 de novembre és festiu ja que enguany el dia de Sant Rafel va caure en dissabte.

Una abraçada a tots i a totes!
🦁


dissabte, 19 de setembre del 2020

Som els Lleons i Lleones de Sant Rafel!

Bon dia a tothom i benvinguts a un nou curs!
 Les nenes i nens de P4 ja tenim nom d'aula!
Clicau damunt la foto si voleu veure com vam fer el nostre cartell!


 

dilluns, 14 de setembre del 2020

Benvinguts a un nou curs!!!

 

Bon dia a tothom! començam un nou curs plens d'il·lusió!

BENVINGUTS I BENVINGUDES A LA CLASSE DELS LLEONS I LES LLEONES!!!


dijous, 25 de juny del 2020

L'any en estampes (del confinament de les Girafes de P3)

Bon dia Girafes! Us deix tots els enllaços que tracten del nostre confinament. Tota una experiència en aquest any 2020. Desig que estigueu tots molt bé i que ens tornem a veure pel setembre. Una abraçada a totes i a tots!

En Vicent i na Taquetes😘


dilluns, 22 de juny del 2020

A voltes amb Es Fameliar

Bon dia famílies! Us va agradar el conte des fameliar? Aquí us deix un videoclip dels desapareguts POTA LAIT que conta la història de l'entremaliat fameliar i com que s'apropa Sant Joan, ja sabeu...

Esper que passeu un boníssim estiu i que pel setembre ens puguem fer una abraçada tots plegats sense cap risc per als qui estimam!

Molts records a tots i a totes 😘😘!

En Vicent i na Taquetes.



dissabte, 20 de juny del 2020

Body parts!

Hello my beloved families! Here we have diferent songs about body parts to rehearse them with our children. Have a nice weekend!



           

divendres, 19 de juny del 2020

Feinetes de les Girafes durant el confinament 2020

Bon dia famílies! Aquí us deix un petit vídeo on les Girafes de P3 ens fan una petita mostra de tot quant han fet a casa durant aquest confinament. Agrair-vos de tot cor la vostra participació i implicació durant aquest període, tan inusual, que esperam no es repeteixi més.

A veure si pel setembre ens trobam tots i ens podem fer una forta abraçada sense posar en perill aquells qui estimam.

Una abraçada ben forta a totes i a tots 😘😘! 

En Vicent i na Taquetes.



dimecres, 17 de juny del 2020

Macarrons de Sant Joan

Bon dia famílies! Com que ja tenim Sant Joan a tocar us deix la recepta dels Macarrons de Sant Joan per si voleu mirar de fer-la. Si teniu pensament de sortir a buscar un Fameliar, no en trobareu res millor per agafar forces! Salut i bon profit a tothom!

dimarts, 16 de juny del 2020

Dia del conte

Bon dia Girafes! Dimarts és el dia del conte i mirau que li ha passat a una amiga de na Taquetes! Que passeu un dia genial!

dilluns, 15 de juny del 2020

Les cançons d'en TOM

Bon dia famílies! Avui en TOM ens ha dut la cançó del Gall Quiquiriquí!
Bup-bup...

dissabte, 13 de juny del 2020

Animals!

Good morning my beloved families! Today we have an animals songs in order to sing together this weekend! Best wishes…!



divendres, 12 de juny del 2020

Manualitat de divendres!

Bon dia famílies! Com cada divendres us proposo una petita activitat manual per fer amb els nostres nens i nenes. Com  que cal retallar i plegar paper de tant en tant, què us sembla si fem helicòpters? Una joguina fácil i divertida! Bon cap de setmana a tothom!

dijous, 11 de juny del 2020

dimecres, 10 de juny del 2020

Taula sensorial d'estiu

Bon dia famílies! Com que l'estiu és a tocar, podeu fer una taula sensorial d'estiu aprofitant el conte del Peix Irisat. Podeu afegir tot d'animals marins que pugueu. També podeu incloure gels blaus si en teniu, un tros de mirall, una embarcació… Esper que us quedi la mar de refrescant!


dimarts, 9 de juny del 2020

El Peix Irisat

Bon dia famílies! Dimarts és el dia del conte i avui us deix El Peix Irisat, perquè s'apropa l'estiu i ve de gust un conte refrescant. Una abraçada a totes i a tots!

dilluns, 8 de juny del 2020

les cançons d'en TOM

Bon dia famílies! Avui en Tom ens convida a aprendre els  instruments de percussió !

Bup-bup...

dissabte, 6 de juny del 2020

Fairy Tales

Good morning beloved families! Today we have a classical tale for The Giraffes! Best regards!

divendres, 5 de juny del 2020

Ús de la llibreta de Les Girafes de P3

Bon dia famílies! Recordau que vam introduir la llibreta per a la lectoescriptura de les Girafes? Vam procedir a omplir una pàgina a llapis de manera lliure (us enllaço amb el vídeo d'ESCRIVIM!) Aquesta és una activitat que podeu continuar a casa i, si voleu, us faig una proposta per fer una petita passa més enllà... Bon cap de setmana i una abraçada a totes i a tots!


***   ***  ***



dimecres, 3 de juny del 2020

En Joan Petit quan Balla...

Bon dia famílies! Aquí us deix una cançó per recordar les parts del cos als nostres nens i nenes, Que passeu un gran dia!

dimarts, 2 de juny del 2020

El fameliar

Bon dia famílies! Dimarts és el dia dels contes i aquí us deix un dels nostres que parla del fameliar . Esper que us agradi molt i que passeu una bona estona plegats.

dilluns, 1 de juny del 2020

dissabte, 30 de maig del 2020

One to Ten Song

Good morning beloved families! Let's go to review english numbers with Helen Hueso!!!

divendres, 29 de maig del 2020

Fem baldufes?

Bon dia famílies! Com s'apropa el cap de semana us faig una proposta de manualitat que podem fer amb els nostres nens i nenes. Es tracta de crear una joguina amb ells: una súper-baldufa! Com veieu la podem fer de diferents maneres: taps de plàstic, cartró i llapis, antics cd's i bolígrafs… I decorar-les al gust. Bon cap de semana a tothom!



dimecres, 27 de maig del 2020

La Primavera de Vivaldi

Bon dia famílies! Com que vivim en l'estació de primavera, podem dur a terme un acompanyament d'aquesta  música de Vivaldi, què us sembla? Una abraçada a totes i a tots!

dimarts, 26 de maig del 2020

El dia del conte

Bon dia famílies! Avui us duc un conte típic de les illes, aquest en concret, de Mallorca. Esper que ho passeu genial escoltant-lo! Una abraçada a totes i a tots!

dilluns, 25 de maig del 2020

Les cançons d'en TOM



En TOM ens ha dut, avui, aquesta cançó per a les Girafes.
 Bup-bup...

dissabte, 23 de maig del 2020

Hello Song !

Good morning beloved families! It seems it`s time to sing a bit in english...! Hello everybody from Helen Hueso!

divendres, 22 de maig del 2020

Petita activitat de Primavera

Bon dia famílies! aquí us deix una petita activitat de primavera per si la voleu fer amb els vostres fills i filles. És una marieta que també fa la funció de targeta, així podeu aprofitar-la si heu de felicitar o de donar una sorpresa a qualcú... Una abraçada a totes i a tots!


dimecres, 20 de maig del 2020

Traç a P3

Bon dia famílies! Avui us proposo una activitat de traç amb els vostres fills i filles. En un full disposem clarament el punt de partida (cercle, verd que es veu en gros) i amb gomets o rodonets de retolulador disposem diferents "metes"... Ells hauran de dur a terme el traç des de l'inici fins a la meta de la manera més directa posible. Emprau diferents materials a l'abast: pinzell, llapis... 
Una abraçada a tots i a totes!


dimarts, 19 de maig del 2020

Dimarts de conte

Bon dia famílies! Avui us duc un conte típic de les illes, aquest en concret, de Menorca. Esper que ho passeu genial escoltant-lo! Una abraçada a totes i a tots!

dilluns, 18 de maig del 2020

divendres, 15 de maig del 2020

Girafes en confinament II

Bon dia Girafes! Com he rebut algunes aportacions noves d'alguns de vosaltres, he fet un nou vídeo de les Girafes en confinament. Esper que us agradi molt. 

(En cas que no pugueu  veure el vídeo, cliqueu l'enllaç)

https://drive.google.com/open?id=1nQLqmdP6-2ezrKE9b003yBWNK5Bu7qiV


dimecres, 13 de maig del 2020

Recta numérica

Bon dia famílies! Us deix un joc amb la recta numérica per a l'interiorització dels números. Fixau-vos com ho fa aquesta mestra per tal que els petits memoritzin els conceptes i comencin a comptar de memòria. Records a tothom!


dimarts, 12 de maig del 2020

Dimarts, dia de conte...

Bon dia famílies! Dimarts és dia de contes a la clase de les Girafes de P3 i avui us deixam amb un clàssic entre els clàssics. Que passeu un dia genial!

dilluns, 11 de maig del 2020

Les cançons d'en Tom

Bon dia famílies! Avui en Tom us ha dut El Gegant del Pi!

Buup- buup...

dijous, 7 de maig del 2020

Lletres amigues

Bon dia famílies! Avui toca una pràctica lectoescriptora. Aquí us deix una activitat sobre les vocals que són unes lletres "amigues" de totes les altres. Aquesta en concret es fa amb lletres imantades i pissarra blanca, però podeu fer variacions sobre això… Una abraçada a totes i a tots!



dimecres, 6 de maig del 2020

Matemàtiques amb recta numérica

Bon dia famílies! Aquí us deix un vídeo sobre com introduir la recta numérica als nostres nens i nenes. No cal que sigui una catifa d'aquestes, pot fer-se amb papers, cartrons, guix… Podem jugar a saltar, a avançar per ella seguint allò que ens diuen els daus… Una abraçada!


dimarts, 5 de maig del 2020

El Monstre de Colors:

Bon dia famílies! Avui és dimarts, i com cada dimarts, dia del conte. Avui us deix el Monstre de Colors per treballar les emocions. Una abraçada a totes i a tots!

dilluns, 4 de maig del 2020

Treballam les vocals

Bon día famílies! Aquí tenim una cançó que ens serveix a Les Girafes per reconèixer con sonen les vocals. Voleu fer un karaoke?


dijous, 30 d’abril del 2020

Marxam de pont i...

Bon dia famílies! Com que tenim un pont en confinament, podem passar una mica de temps per treballar la lectoescriptura amb els nens i les nenes. Un mètode d'ensenyament de paraules són les targetes de lectoescriptura. Són imatges amb el seu nom  (més o menys com a la foto, el més senzill possible, fins i tot fetes a mà) Jo recoman fer-ho amb monosíl·labs que contenguin totes les vocals : SOL, PEU , DIT, FIL, SAC, FLOR, RAM, GAT, TAP, MÀ, FUM, ULL...

https://drive.google.com/open?id=1X_6Icxi_0jpTNgzXq76CjybfzYiJ6zFB

Us deix un vídeo explicant com s'empren les targetes amb els nens i nenes. Reconenc que el vídeo és un poquet llarg, encara que l'he editat una mica. Malgrat tot, esper que us agradi i us anim a confeccionar i a jugar a casa amb les vostres pròpies targetes. Que passseu un bon pont!

Molts records i una forta abraçada!

dimecres, 29 d’abril del 2020

Bufarem i bufarem!

Bon dia famílies! Recordau com bufava ahir el llop del conte dels Tres Porquets? Us deix unes quantes idees per fer a casa i treballar el buf amb els nostres fills i filles. Podem aprofitar per parlar dels pulmons, de la boca, de la respiració... Esper que ho passeu molt bé jugant plegats!

dimarts, 28 d’abril del 2020

Els Tres Porquets

Bon dia famílies! Aquí us deix un conte que ens agrada molt a Les Girafes. Esper que gaudiu de la història i en pugueu parlar molt sobre ella. Recordau que la lectura d'imatges ens ajuda a adquirir vocabulari. 
Us heu fixat com bufa de fort el llop?  Fins aviat!


dilluns, 27 d’abril del 2020

Activitats amb números

Bon dia, famílies! Avui us deix una activitat per fer amb els nens i les nenes on podeu aprofitar aquells daus que vam fer l'altre dia. Hem de relacionar la grafia amb la quantitat. Recordau que és molt important continuar treballant el traç i la motricitat fina. Aquí teniu un exemple: l'arbre dels números; però també podeu fer una imatge d'una persona (seria més divertit que fos del vostre nen o nena) en cartró i posar-li péls amb pinces.



Ja sabeu que estaría encantat de veure allò que feu amb els nens i nenes. Si hi pensau, podeu enviar-me fotos per correu (eisantrafel@gmail.com) o deixant-les anar al drive.

Una abraçada i records virtuals per a tothom!

divendres, 24 d’abril del 2020

Puzle de Sant Jordi

Bon dia famílies! Aquí us deix un trencaclosques que he creat de Sant Jordi perquè jugueu amb els vostres fills i filles. Esper que passeu una bona estona plegats intentant-lo. Una abraçada a totes i a tots i bon cap de setmana!

preview10pieceSant Jordi

dijous, 23 d’abril del 2020

Feliç Sant Jordi!

Bon dia famílies! Feliç Sant Jordi a totes i a tots! Avui és un dia especial, d'amor a les persones i a la cultura. Roses i llibres! Esper que gaudiu del dia. Una abraçada a totes i a tots!


http://www.edu365.cat/celebracions/santjordi/index.html

dimecres, 22 d’abril del 2020

La Llegenda de Sant Jordi


Bon dia famílies! Aquí us deix la llegenda de Sant Jordi. Desig que us agradi molt! És una llegenda molt antiga i ens agrada molt. El valent cavaller Jordi allibera tot un poble de la figura dolenta del drac...
Una abraçada ben forta!

dimarts, 21 d’abril del 2020

Activitats de Sant Jordi

Bon dia famílies! Com ja sabeu el proper dia 23 és Sant Jordi. Aquí us deix unes idees per fer amb les nostres filles i fills. Per Sant Jordi són típics els punts de llibres, les roses, fer qualque mural...
Feliç Sant Jordi a tothom!

"No diguis hivern passat que Sant Jordi no hagi estat"