dijous, 25 de juny del 2020

L'any en estampes (del confinament de les Girafes de P3)

Bon dia Girafes! Us deix tots els enllaços que tracten del nostre confinament. Tota una experiència en aquest any 2020. Desig que estigueu tots molt bé i que ens tornem a veure pel setembre. Una abraçada a totes i a tots!

En Vicent i na Taquetes😘


dilluns, 22 de juny del 2020

A voltes amb Es Fameliar

Bon dia famílies! Us va agradar el conte des fameliar? Aquí us deix un videoclip dels desapareguts POTA LAIT que conta la història de l'entremaliat fameliar i com que s'apropa Sant Joan, ja sabeu...

Esper que passeu un boníssim estiu i que pel setembre ens puguem fer una abraçada tots plegats sense cap risc per als qui estimam!

Molts records a tots i a totes 😘😘!

En Vicent i na Taquetes.



dissabte, 20 de juny del 2020

Body parts!

Hello my beloved families! Here we have diferent songs about body parts to rehearse them with our children. Have a nice weekend!



           

divendres, 19 de juny del 2020

Feinetes de les Girafes durant el confinament 2020

Bon dia famílies! Aquí us deix un petit vídeo on les Girafes de P3 ens fan una petita mostra de tot quant han fet a casa durant aquest confinament. Agrair-vos de tot cor la vostra participació i implicació durant aquest període, tan inusual, que esperam no es repeteixi més.

A veure si pel setembre ens trobam tots i ens podem fer una forta abraçada sense posar en perill aquells qui estimam.

Una abraçada ben forta a totes i a tots 😘😘! 

En Vicent i na Taquetes.



dimecres, 17 de juny del 2020

Macarrons de Sant Joan

Bon dia famílies! Com que ja tenim Sant Joan a tocar us deix la recepta dels Macarrons de Sant Joan per si voleu mirar de fer-la. Si teniu pensament de sortir a buscar un Fameliar, no en trobareu res millor per agafar forces! Salut i bon profit a tothom!

dimarts, 16 de juny del 2020

Dia del conte

Bon dia Girafes! Dimarts és el dia del conte i mirau que li ha passat a una amiga de na Taquetes! Que passeu un dia genial!

dilluns, 15 de juny del 2020

Les cançons d'en TOM

Bon dia famílies! Avui en TOM ens ha dut la cançó del Gall Quiquiriquí!
Bup-bup...

dissabte, 13 de juny del 2020

Animals!

Good morning my beloved families! Today we have an animals songs in order to sing together this weekend! Best wishes…!



divendres, 12 de juny del 2020

Manualitat de divendres!

Bon dia famílies! Com cada divendres us proposo una petita activitat manual per fer amb els nostres nens i nenes. Com  que cal retallar i plegar paper de tant en tant, què us sembla si fem helicòpters? Una joguina fácil i divertida! Bon cap de setmana a tothom!

dijous, 11 de juny del 2020

dimecres, 10 de juny del 2020

Taula sensorial d'estiu

Bon dia famílies! Com que l'estiu és a tocar, podeu fer una taula sensorial d'estiu aprofitant el conte del Peix Irisat. Podeu afegir tot d'animals marins que pugueu. També podeu incloure gels blaus si en teniu, un tros de mirall, una embarcació… Esper que us quedi la mar de refrescant!


dimarts, 9 de juny del 2020

El Peix Irisat

Bon dia famílies! Dimarts és el dia del conte i avui us deix El Peix Irisat, perquè s'apropa l'estiu i ve de gust un conte refrescant. Una abraçada a totes i a tots!

dilluns, 8 de juny del 2020

les cançons d'en TOM

Bon dia famílies! Avui en Tom ens convida a aprendre els  instruments de percussió !

Bup-bup...

dissabte, 6 de juny del 2020

Fairy Tales

Good morning beloved families! Today we have a classical tale for The Giraffes! Best regards!

divendres, 5 de juny del 2020

Ús de la llibreta de Les Girafes de P3

Bon dia famílies! Recordau que vam introduir la llibreta per a la lectoescriptura de les Girafes? Vam procedir a omplir una pàgina a llapis de manera lliure (us enllaço amb el vídeo d'ESCRIVIM!) Aquesta és una activitat que podeu continuar a casa i, si voleu, us faig una proposta per fer una petita passa més enllà... Bon cap de setmana i una abraçada a totes i a tots!


***   ***  ***



dimecres, 3 de juny del 2020

En Joan Petit quan Balla...

Bon dia famílies! Aquí us deix una cançó per recordar les parts del cos als nostres nens i nenes, Que passeu un gran dia!

dimarts, 2 de juny del 2020

El fameliar

Bon dia famílies! Dimarts és el dia dels contes i aquí us deix un dels nostres que parla del fameliar . Esper que us agradi molt i que passeu una bona estona plegats.

dilluns, 1 de juny del 2020