dimarts, 7 de desembre del 2021

Visitem Dalt Vila


Bon dia, famílies! El passat 1 de desembre vam visitar Dalt Vila i el MACE (Museu d'Art Contemporani d'Eivissa). La veritat és que ho vam passar genial aprenent i jugant. Una experiència que no oblidarem fàcilment. Cliqueu damunt la imatge per veure un petit resum (recordeu que podeu clicar a la rodeta que apareix a baix i canviar-ne la qualitat del vídeo)




 

divendres, 3 de desembre del 2021

Identificam figures geomètriques!

Bon dia, famílies! Com que tenim per davant aquest pont, tal vegada podem jugar amb les nostres nenes i nens a identificar les diferents figures i formes geomètriques que amaguen el mobiliari urbà del nostre entorn. Recordau que aquestes són propostes d'activitats obertes, jocs per passar l'estona amb els nostres nens exemptes de tota obligació, i per tant absolutament voluntàries. Igualment dir-vos que podeu repetir-les en el temps quan vulgueu. Bon pont a tothom!


 

dilluns, 29 de novembre del 2021

Anam a l'hort

Bon dia, famílies! Des que vam començar el curs participam de l'activitat a l'hort de l'escola. De la mà de na Laura, la nostra monitora, hem après a preparar la terra, a aprofitar la palla per mantenir la humitat i dificultar el creixement de males herbes i de moltes altres coses més... I com podeu veure ens hi posam de valent...! Cliqueu damunt la foto per veure-ho!


 

dijous, 18 de novembre del 2021

Fem Panellets

Bon día, famílies! Recordau els nostres panellets? Com eren de bons! Mirau com els vam fer...


 

dimecres, 17 de novembre del 2021

Sortim al pati


Bon dia, famílies! aquí us deix un vídeo on veureu com ho fem per sortir al pati i de pas com ens està quedant el passadís de l'escola. Cliqueu damunt la foto per veure-ho!


 

divendres, 12 de novembre del 2021

Activitats esportives municipals

Bon dia, famílies! Us faig arribar informació sobre les activitas esportives municipals programades per aquest curs acadèmic per si pot ser interessant per qualcú de vosaltres. Clicau damunt la foto i podreu accedir al pdf amb totes les dades. Salut i bon cap de setmana a tothom!


 

divendres, 5 de novembre del 2021

Proposta d'activitat

Bon dia, famílies! Aquí teniu una nova proposta d'activitat per dur a terme amb els nostres nens i nenes. Recordau que aquestes propostes es poden anar repetint de tant en tant i que ens poden servir de model per crear-ne de noves. Bon cap de setmana a tothom!
 

 

dijous, 4 de novembre del 2021

Proposta de feineta

Bon dia, famílies! Posam en marxa les "Diver-bosses" on cada setmana ens durem unes petites activitats a casa per dur a terme tots junts en família.  En principi, durant més o menys una setmana, disposareu d'un petit material que s'haurà de retornar tal qual està en haver acabat les activitats. A veure que tal funciona ... Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració.


 

dimecres, 3 de novembre del 2021

Festes de Sant Rafel 2021

Bon dia, famílies! Aquí teniu un breu resum d'allò viscut pels Taurons de 5 anys el dia de Sant Rafel. Esper que, de mica en mica, anem conquerint bocins de normalitat i que puguem disfrutar-les tots junts tal com hem fet sempre. Una abraçada a tothom!


 

divendres, 29 d’octubre del 2021

Proposta d'activitat

Bon dia famílies! Aquest cap de setmana, que és una mica més llarg, us proposo de decorar i retallar a plaer i pel costat vist aquest tres peixos. Esper que ho passeu molt bé posant colors, "brilli-brilli" i quant penseu que sigui adient en aquests peixets que necessitem per decoràr el nostre passadis. Si voleu, els nens poden posar el seu nom per la part de darrera un cop els hagin retallat...


 

Per Tots Sants: panellets.

Bon dia, famílies!  Aquests dies hem fet panellets a classe i us faig arribar la recepta per si els voleu provar de fer a casa amb els vostres fills i filles, els quals s'han tornat uns experts. Com heu pogut comprovar han sortit boníssims!




 

dilluns, 25 d’octubre del 2021

L'èxit de les "nostres notícies"

 

Bon dia, famílies! Les nostres notícies estan causant "furor" i tenim tots moltíssimes ganes d'explicar coses als nostres companys i companyes. Hem pensat de fer-ho més sovint ja que n'hi ha qui, espontàniament, ja ens han deixat coses explicades. Moltíssimes gràcies a totes i a tots per lla vostra col·laboració.😇











divendres, 22 d’octubre del 2021

Proposta d'activitat

Bon dia, famílies! Aquí teniu una petita activitat per fer a casa amb els vostres fills i filles. Esper que passeu una bona estona plegats. Recordau que aquestes petites tasques són per anar repetint de tant en tant al llarg del curs. Bon cap de setmana a tothom!


 

dijous, 7 d’octubre del 2021

Ens van convidar a menjar plàtans!




Dijous és el dia de la fruita i la setmana passada ens van convidar a tastar uns dolcíssims plàtans, que després de passar una petita quarentena vam fer-nos bon profit. Moltíssimes gràcies Lucas per aquest detall!


 

dijous, 30 de setembre del 2021

Horari dels Taurons pel curs 2021-2022

Bon dia famílies! Aquest serà a grans trets l'horari que farem els tauronets i taurenetes de 5 anys durant aquest curs. Una abraçada a tots i benvinguts a l'escola!


 

dijous, 16 de setembre del 2021

Benvinguts al nou curs 2021-2022!



Bon dia, famílies! Començam un nou curs plens d'il·lusió i d'energia. Després de molt parlar, finalment no som Flamencs, ni Papallones, ni Unicorns....


...imaginau que hem triat finalment?

dissabte, 26 de juny del 2021

Vam anar a la platja !

Finalment vam fer-nos amb un autobús i vam poder anar a passar el dia vora la mar. Al principi havíem perdut tota esperança d'aconseguir-ho per l'alta demanda així que vam pensar anar a "refrescar-nos" al parc de Sant Rafel. Però un gir afortunat dels esdeveniments va fer que a última hora poguéssim disposar d'un microbús a Sant Antoni...


 

dimecres, 23 de juny del 2021

Així vam ser vistos pels nostres companys!


Finalment vam poder fer la nostra actuació en directe davant dels nostres companys i companyes: Els Gatets i Gatetes de P3 i Els Unicorns de P5.  Clicau damunt la foto si voleu veure com va anar...


 

dijous, 17 de juny del 2021

La Llegenda de Sant Jordi com a obra de final de curs dels Lleons i les Lleones

Arriba el final de curs i Els Lleons i les Lleones es van deixar entusiasmar per aquesta cançó d'AMBAUKA  (cliqueu aquí per veure el vídeo original). De tot plegat ha sortit un petit muntatge que mostrarem als nostres companys i companyes d'Educació Infantil aquest divendres 18 de juny. 
Per ara, us hem preparat un vídeo de l'obra fet a trossets de diferents moments ja que no sempre hem coincidit tots junts... 




 

dissabte, 12 de juny del 2021

Aprenem jugant i divertint-nos

 Bon dia, famílies! Aquí teniu una mostra de quant ens divertim aprenent coses a escola.  Una forta abraçada! Cliqueu damunt la foto i veureu 😂!


divendres, 23 d’abril del 2021

Revista Forca 2021!

Bon dia ! Ja tenim la revista Forca edició digital 2021. 
Clicau damunt la imatge per accedir-hi!
FELIÇ SANT JORDI A TOTHOM!


 

dimecres, 24 de març del 2021

21 de març dia mundial de la poesia

Aqui teniu la nostra petita contribució a la celebració d'aquest dia amb un escrit de na Joana Raspall (1913-2013) del seu llibre Bon dia,poesia de 1996.



 

dilluns, 8 de març del 2021

Carnaval 2021


Enguany vam venir disfressats a l'escola i vam esmorzar truita i sobrassada... Per desgràcia no vam poder compartir-ho amb la resta d'alumnes del centre com cada any. Les restriccions pel Covid-19 van deslluir totalment el carnestoltes i ens ha deixat sense Rua...



dilluns, 8 de febrer del 2021

GENER

 Va arribar gener i els Mags de l'Orient van atendre 

les nostres peticions 😇😇😇!