divendres, 29 d’octubre del 2021

Proposta d'activitat

Bon dia famílies! Aquest cap de setmana, que és una mica més llarg, us proposo de decorar i retallar a plaer i pel costat vist aquest tres peixos. Esper que ho passeu molt bé posant colors, "brilli-brilli" i quant penseu que sigui adient en aquests peixets que necessitem per decoràr el nostre passadis. Si voleu, els nens poden posar el seu nom per la part de darrera un cop els hagin retallat...


 

Per Tots Sants: panellets.

Bon dia, famílies!  Aquests dies hem fet panellets a classe i us faig arribar la recepta per si els voleu provar de fer a casa amb els vostres fills i filles, els quals s'han tornat uns experts. Com heu pogut comprovar han sortit boníssims!




 

dilluns, 25 d’octubre del 2021

L'èxit de les "nostres notícies"

 

Bon dia, famílies! Les nostres notícies estan causant "furor" i tenim tots moltíssimes ganes d'explicar coses als nostres companys i companyes. Hem pensat de fer-ho més sovint ja que n'hi ha qui, espontàniament, ja ens han deixat coses explicades. Moltíssimes gràcies a totes i a tots per lla vostra col·laboració.😇











divendres, 22 d’octubre del 2021

Proposta d'activitat

Bon dia, famílies! Aquí teniu una petita activitat per fer a casa amb els vostres fills i filles. Esper que passeu una bona estona plegats. Recordau que aquestes petites tasques són per anar repetint de tant en tant al llarg del curs. Bon cap de setmana a tothom!


 

dijous, 7 d’octubre del 2021

Ens van convidar a menjar plàtans!




Dijous és el dia de la fruita i la setmana passada ens van convidar a tastar uns dolcíssims plàtans, que després de passar una petita quarentena vam fer-nos bon profit. Moltíssimes gràcies Lucas per aquest detall!