dilluns, 29 de novembre del 2021

Anam a l'hort

Bon dia, famílies! Des que vam començar el curs participam de l'activitat a l'hort de l'escola. De la mà de na Laura, la nostra monitora, hem après a preparar la terra, a aprofitar la palla per mantenir la humitat i dificultar el creixement de males herbes i de moltes altres coses més... I com podeu veure ens hi posam de valent...! Cliqueu damunt la foto per veure-ho!


 

dijous, 18 de novembre del 2021

Fem Panellets

Bon día, famílies! Recordau els nostres panellets? Com eren de bons! Mirau com els vam fer...


 

dimecres, 17 de novembre del 2021

Sortim al pati


Bon dia, famílies! aquí us deix un vídeo on veureu com ho fem per sortir al pati i de pas com ens està quedant el passadís de l'escola. Cliqueu damunt la foto per veure-ho!


 

divendres, 12 de novembre del 2021

Activitats esportives municipals

Bon dia, famílies! Us faig arribar informació sobre les activitas esportives municipals programades per aquest curs acadèmic per si pot ser interessant per qualcú de vosaltres. Clicau damunt la foto i podreu accedir al pdf amb totes les dades. Salut i bon cap de setmana a tothom!


 

divendres, 5 de novembre del 2021

Proposta d'activitat

Bon dia, famílies! Aquí teniu una nova proposta d'activitat per dur a terme amb els nostres nens i nenes. Recordau que aquestes propostes es poden anar repetint de tant en tant i que ens poden servir de model per crear-ne de noves. Bon cap de setmana a tothom!
 

 

dijous, 4 de novembre del 2021

Proposta de feineta

Bon dia, famílies! Posam en marxa les "Diver-bosses" on cada setmana ens durem unes petites activitats a casa per dur a terme tots junts en família.  En principi, durant més o menys una setmana, disposareu d'un petit material que s'haurà de retornar tal qual està en haver acabat les activitats. A veure que tal funciona ... Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració.


 

dimecres, 3 de novembre del 2021

Festes de Sant Rafel 2021

Bon dia, famílies! Aquí teniu un breu resum d'allò viscut pels Taurons de 5 anys el dia de Sant Rafel. Esper que, de mica en mica, anem conquerint bocins de normalitat i que puguem disfrutar-les tots junts tal com hem fet sempre. Una abraçada a tothom!