dilluns, 30 de maig del 2022

Sortida a Sa Cala 2022, primer dia.

Bon dia, famílies! Si clicau damunt la foto podreu veure un breu resum del nostre primer dia al Camp d'Aprenentatge de Sa Cala. Vull agrair la presència de la meva companya Noemí, la implicació dels  monitors Pere i Eva sempre atents i disposats i l'avituallament proporcionat per n'Eva d'Es Furnell de Sant Rafel tan bo i ple de detalls... I com no, a les famílies, per la seva disposició a participar d'una activitat tan enriquidora com és una convivència conjunta per a  un grup com aquesta. 
Per primera vegada a la vida, tots junts, a un espai que no és l'aula, ni l'escola. Participant d'una convivència que s'ha  convertit en una experìència única i irrepetible...
Moltíssimes gràcies a tots!


 

dilluns, 9 de maig del 2022

Revista FORCA 2022!

Bon dia, famílies! Ja tenim disponible la revista Forca 2022 que en el seu número 27 ve carregada de moltíssimes coses celebrant el 50 aniversari del CEIP Sant Rafel. Esperam que us agradi molt!

                           

dijous, 5 de maig del 2022

Sortida a Sa Cala dels Taurons i les Taurones de P5


Bon dia,famílies! Com a activitat de final de curs els Taurons i Taurones de p5 anirem a passar els propers 24 i 25 de maig al Camp d'Aprenentatge de Sa Cala  Si clicau damunt la foto podreu accedir a la petita presentació que he preparat per aquest motiu.

Recordau que cal dur l'autorització i fer l'abonament dels sous abans de dia 18 de maig ( per allò del càtering i del transport...) Els nostres nens i nens viuran una experiència que no oblidaran facilment 😉

Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració!