diumenge, 26 de juny del 2022

Ei, mamis i papis, que els Taurons us contam un conte!


Bon dia, famílies! Temps enrera els vostres fills vam compartir amb molta il·lusió un conte amb els seus companys i ha arribat el moment de fer el mateix amb vosaltres. Si clicau damunt la foto accedireu al nostre conte des Barruguet i els vostres fills i filles us contaran amb molt de gust aquesta història.


 

dimarts, 14 de juny del 2022

Reunions individuals de la 3a Avaluació dels Taurons i les Taurones!


Bon dia, famílies! Com ja sabeu, des d'enguany, el seguiment del progrés dels vostres fills i filles es fa íntegrament des de la plataforma GESTIB de la Conselleria d'Educació. Però pensam que, malgrat no entregar informes físics en forma de paper, podem mantenir les reunions presencials per parlar i comentar com ha anat el trimestre.

Divendres 24 de juny a partir de les 08:00 del matí ha estat la data triada pel centre per dur a terme aquestes reunions.

Per favor, és molt important no esborrar les hores ja ocupades. I posar el nom de la nena o del nen.

Clicau damunt la foto per accedir-hi!


I moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració!

dijous, 2 de juny del 2022

Segon dia al Camp d'Aprenentatge de Sa Cala

Bon dia, famílies! Ja tenim vídeo del segon dia a Sa Cala. Ple d'imprevistos, ja que en principi esperàvem pluja i finalment el temps ens va donar una petita treva. Vull agrair la presència de la meva companya Noemí, la implicació dels  monitors Pere i Eva sempre atents i disposats i l'avituallament proporcionat per n'Eva d'Es Furnell de Sant Rafel tan bo i ple de detalls... I com no, a les famílies, per la seva disposició a participar d'una activitat tan enriquidora com és una convivència conjunta per a  un grup com aquesta. 

Per primera vegada a la vida, tots junts, a un espai que no és l'aula, ni l'escola. Participant d'una convivència que s'ha  convertit en una experìència única i irrepetible...

Si clicau damunt la foto podreu veure un breu resum del nostre segon dia al Camp d'Aprenentatge de Sa Cala. 
Moltíssimes gràcies a tots!



dimecres, 1 de juny del 2022

El Rap del Ceip Sant Rafel


Bon dia famílies!  Dins les activitats realitzades per la celebració del nostre 50 aniversari com a escola, enguany hem confeccionat un rap per la igualtat i la coeducació a les nostres i en totes les aules del món. Si clicau damunt la foto podreu sentir-lo